Sähköpyörät

Henkilökohtaisempaa sähköpyöräkauppaa Lappeenrannassa

Terässiipi 365

Suomessa kokoonpantu ja suunniteltu sähköpyörä

365 symboloi mallisarjaan kuuluvien pyörien soveltuvuutta ympärivuotiseen ajoon pohjoismaisissa olosuhteissa. Pyörissä on huomioitu muokattavuus eri tarpeisiin sekä vuodenaikoihin, jotta jokainen voi ajaa itselleen parhaiten sopivalla pyörällä lisävarusteineen. Sähkönsä 365 saa saksalaiselta arvostetulta ja palkitulta Broselta, jonka Drive T Mag moottori tuottaa lähes äänettömän ja ylellisen tasaisen avustuksen. Moottorit valmistetaan Berlinissä, Saksassa. Pyörät kasataan alusta loppuun Suomessa.


3 379,00€ Sis. kasauksen & säädöt

3 379,00€ Sis. kasauksen & säädöt

3 379,00€ Sis. kasauksen & säädöt

3 579,00€ Sis. kasauksen & säädöt

3 579,00€ Sis. kasauksen & säädöt

3 579,00€ Sis. kasauksen & säädöt


Terässiipi Fatbike

Tavaratelineellä, lokareilla, seisontatuella ja valoilla vakiovarusteltu sähköfätti. Luonteeltaan kovaa Meteoria pehmittää joustokeula edessä, ja pyörä toimii siten myös kaupunkiolosuhteissa kovemmilla paineilla ajettaesssa. Star Unionin moottori yhdessä 630 Wh:n akun kanssa mahdollistaa jopa 100 km kantaman yhdellä latauksella. Kevyt keskimoottori painaa vain 2,8 kg, on erittäin hiljainen ja silti voimakas. 


2 980,00€ Sis. Kasauksen ja säädöt


Miksi ostaa meiltä?

Meiltä ostetun Terässiipi Sähköpyörän omistaminen tuo mielenrauhaa


Jokainen meiltä lähtevä sähköpyörä on ammattilaisen kasaama, tarkistama ja säätämä. Ei poikkeuksia.
Terässiipi Sähköpyörät valmistetaan korkealaatuisista osista ja kasataan lähetyskuntoon Vantaalla. Loppukasaus suoritetaan meillä. Tästä syystä pyörät ovat luotettavia ja varmatoimisia pitkään heti alkumetreistä lähtien. 

 Hoidamme takuuasiat aina mahdollisimman nopeasti, jotta pääset takaisin tien päälle. Katso lisää pyörän takuusta täältä.


Meiltä myös työsuhdepyörät! Epassibike, Gobybike, Vapaus io...

Tarjoaako pyöräetusi jokin muu? Ei haittaa! Ota yhteyttä ja kerro yrityksesi pyöräedun tarjoaja - löydämme ratkaisun.


Voit maksaa sähköpyöräsi osissa


Terässiipi - Suomalaista huippuosaamista

"Teemme töitä sen eteen, että Terässiipi tunnetaan tänäkin päivänä laadukkaana, luotettavana ja turvallisena pyörämerkkinä. Kotimaiset pyörämme on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin ja kansamme luonteen laatuun sopiviksi. Terässiipi on yhä kotimaiseen kokoonpanoon sekä osavalmistukseen vahvasti tukeutuva merkki, jonka pyörät on suunniteltu täyttämään suomalaisen arkiliikkumisen tarpeita ympärivuotisessa käytössä. Suunnitteluratkaisut, kestävät komponentit ja luotettavat osatoimittajat luovat edellytykset pyörän peruskorjaamiselle vielä vuosienkin päästä. 2023 kevät tuo mukanaan uuden sähköavusteisten pyörien malliston. Pyörät on suunniteltu ja kokoonpantu Suomessa omissa tiloissa omalla henkilöstöllä." 

terassiipi.fi