Yhteystiedot

Palvelemme Lappeenrannassa Toikansuontiellä. Pyörät otetaan vastaan ajanvarauksella

Varaa huolto

Varaa pyörällesi huolto soittamalla, täyttämällä huoltolomake tai vaikka sähköpostilla. Vastaamme joka tuuttiin ja tötteröön!


Ota yhteyttä! Vastaamme ilomielin

Miksi vain ajanvarauksella?

Käyttämällä ajanvarausta, pyöräsi huoltoon on varattu riittävästi aikaa eikä etuilua huoltojonossa pääse tapahtumaan.

Sopimalla huollot ja pyörien palautukset aikatauluun, mahdollistamme myös kuljetuspalvelun ja korjaukset muissa kohteissa pitkin päivää. Tästä syystä olemme paikalla vain sopimuksen mukaan, sillä aukioloajat muuttuvat asiakkaidemme tarpeiden mukaan!

Meillä ei siis ole kiveen hakattuja kellonaikoja.

Näin vältämme myös pahimmat ruuhkat!Läpinäkyvää ja asiakaslähtöistä palvelua

Edulliseen hintatasoon ja asiakaslähtöiseen palveluun keskittynyt pyörähuoltoliike. Mekaanikollamme on pitkä kokemus erilaisten pyörien vaativista huolloista. Jokainen huolto suoritetaan ammattitaidolla ja epäkohdista ilmoitetaan asiakkaalle. Tiedät huollon jälkeen aina, mitä pyörällesi on tehty.

  Tällaista pyörähuollon pitäisi ollakin!

Reilu hinnoittelu - tiedät mistä maksat

Fiksu ja läpinäkyvä hinnoittelu sinun eduksesi. Meillä et saa yllättävää laskua pyörää hakiessasi, ja tiedät täsmälleen mitä pyörällesi on tehty. Loppusumman erittely ja kuvaus pyöräsi huollosta kerrotaan sinulle selkokielellä.

Hinta-arviot huollosta saat aina etukäteen.

Laatuosat - rahoille vastinetta

Käytämme huollossamme vain tunnettuja laatumerkkejä. Sisä- ja ulkorenkaissa käytämme pääosin Continentalin ja Michelin tuotteita. Voimansiirron komponenteissa käytämme ainoastaan huippumerkkejä (mm. Shimano, Sram, KMC, Lasco). Laadukkaat osat kestävät pidempään ja toimivat paremmin.