Puhelinajanvaraus arkisin 8.30- 18.00
fi

Pyörä perushuoltoon

Perushuolto korjaa vaihteet, jarrut ja paljon muuta!

Milloin pyörä perushuoltoon?


Kattava perushuolto


Pyörän perushuolto on erittäin hyvä ja suosittu vaihtoehto huollossamme. Perushuollossa tarkistamme pyöräsi yleisimmät toiminnot ja säädämme sekä korjaamme ne. Oli kyse vääntyneestä korvakkeesta, vaihteiston muista ongelmista, jarruista tai väljästä ohjainlaakerista - perushuolto korjaa nämä kaikki!


Tarvitseeko pyöräni perushuoltoa?

Perushuolto on erinomainen vaihtoehto kesken kauden tehtävälle tarkistukselle. Mikäli huollatat pyöräsi säännöllisesti, mutta pyörässäsi on pientä ajoa haittaavaa vikaa, esim. ongelmia vaihteistossa, on perushuolto täydellinen ratkaisu. Myös pyörän kaaduttua tai muun vahingon yhteydessä perushuolto voi olla edullisin ratkaisu perustoimintojen korjaukseen ja säätöihin. Ennen kaikkea tämä huolto varmistaa, että pyörä on turvallinen käyttää. Perushuolto on myös hinnan puolesta järkevä ratkaisu lasten pyörille, jotka ovat vähemmällä käytöllä ja kuormituksella.


Nopeahko perushuolto tapahtuu tarvittaessa lyhyelläkin aikataululla, joten et joudu keskeyttämään pyöräilyäsi pitkäksi aikaa. Kerrothan toiveesi ajan suhteen aikaa varatessasi. Varaa huolto