Terässiipi Takuuhuolto

Ammattihuolto apunasi

Takuu

Olet tehnyt erinomaisen valinnan ja ostanut suomalaisen Terässiiven meiltä. Pyörä on kestävä ja pitkäikäinen, siksi tarjoamme pyörälle sähköosineen 2 vuoden takuun, rungolle 5 vuotta. Takuuaika koskee pyörää kokonaisuudessaan ja takuuaikana vaihdetun osan takuuaika lasketaan pyörän ostopäivämäärästä alkaen. 

Pyörä on käytettävä ensihuollossa ensimmäisen 100-300 kilometrin aikana. Meiltä ostetuille pyörille ensihuolto on meillä sinulle ilmainen. Ensihuollon laiminlyöminen ennen 300 km rajaa johtaa takuun raukeamiseen. Ajathan pyörälläsi vähintään 100km ennen ensihuoltoa. Tällöin pyörän osat ovat asettuneet paikoilleen ja mahdolliset löysät mutterit ja vaijerit saadaan kiristettyä, taaten pyörän ja sen sähköjärjestelmän moitteettoman toimintakunnon pitkälle tulevaisuuteen myös takuuajan jälkeen. Tarkoituksena on maksimoida pyöräsi pitkä käyttöikä heti alkutaipaleelta.

Milloin ei takuuseen?

Takuu ei koske käytöstä aiheutuvaa normaalia kulumista osissa. Tämä tarkoittaa käytössä kuluvia voimansiirron osia (ketju, vaihtajat, vaijerit, rattaat). Myöskään normaalin käytön seurauksena jarrupalat, muut jarruosat tai renkaat eivät kuulu takuuseen kulumisen osalta.

Sähköpyörän virittäminen tai sähköjärjestelmän manipulointi johtaa takuun raukeamiseen.

Pyörän huolellisen ylläpidon laiminlyönti voi johtaa asiakkaan kannalta negatiiviseen takuupäätökseen. Mikäli sinulla herää kysymyksiä pyörän ylläpidosta tai huollosta, autamme mielellämme.