Puhelinajanvaraus arkisin 8.30- 18.00
fi

MBM Takuuhuolto

Ammattihuolto apunasi

Takuu

Olet tehnyt erinomaisen valinnan ja ostanut MBM sähköpyörän kauttamme. Pyörälle myönnetään sähköosineen 2 vuoden takuu, moottorille ja rungolle 3 vuotta sekä akulle 1 vuosi. Takuuaika koskee pyörää kokonaisuudessaan ja takuuaikana vaihdetun osan takuuaika lasketaan pyörän ostopäivämäärästä alkaen. 

Pyörä on käytettävä ensihuollossa ensimmäisen 100-300 kilometrin aikana. Meidän välitetyille pyörille ensihuolto on meillä sinulle ilmainen. Ensihuollon laiminlyöminen ennen 300 km rajaa voi johtaa takuun raukeamiseen. Ajathan pyörälläsi vähintään 100 km ennen ensihuoltoa. Tällöin pyörän osat ovat asettuneet paikoilleen ja mahdolliset löysät mutterit ja vaijerit saadaan kiristettyä, taaten pyörän ja sen sähköjärjestelmän moitteettoman toimintakunnon pitkälle tulevaisuuteen myös takuuajan jälkeen. Tarkoituksena on maksimoida pyöräsi pitkä käyttöikä heti alkutaipaleelta.

Milloin ei takuuseen?

Takuu ei koske käytöstä aiheutuvaa normaalia kulumista osissa. Tämä tarkoittaa käytössä kuluvia voimansiirron osia (ketju, vaihtajat, vaijerit, rattaat). Myöskään normaalin käytön seurauksena jarrupalat, muut jarruosat tai renkaat eivät kuulu takuuseen kulumisen osalta.

Sähköpyörän virittäminen tai sähköjärjestelmän manipulointi johtaa takuun raukeamiseen.

Pyörän huolellisen ylläpidon laiminlyönti voi johtaa asiakkaan kannalta negatiiviseen takuupäätökseen. Mikäli sinulla herää kysymyksiä pyörän ylläpidosta tai huollosta, autamme mielellämme.