Pyörän ensihuolto

Teemme ensihuollot kaikille pyörille ja sähköpyörille - merkkiin katsomatta

Milloin pyörä ensihuoltoon?


Viittaamme ensihuollossa meidän suorittamaan kattavaan ja tarkkaan ensihuoltoon. Ensihuollot suoritetaan mahdollisesti eri tavalla toisissa pyörähuolloissa.


Miksi pyörä ensihuoltoon?

Uusi sähköpyörä on sijoitus, josta täytyy pitää huolta, jotta se pysyy arvossaan. Sähköpyörän ensihuolto on jälleenmyyjästä/ merkistä riippuen suositeltavaa suorittaa 100-400 km välillä. Pidempi väli saattaa joissain tapauksissa olla haitaksi pyörälle. Lue alta, miksi ensihuolto on niin tärkeä!

Kannattako pyörä käyttää ensihuollossa?

Ehdottomasti. Ensihuoltoa voidaan pitää pyöräsi tärkeimpänä huoltona. Uusi pyörä on sijoitus ja jotta se pysyy pitkäikäisenä, täytyy sitä käyttää asiantuntevassa huollossa ajottain. Uudessa pyörässä ei ensisilmäyksellä luulisi olevan suurempaa vikaa tai ongelmaa, mutta tämä pitää harvoin paikkaansa. Oli kyse liian kireästä pyörän etunavasta tai jopa löysästä moottoripesästä, asiantuntevassa ensihuollossa nämä asiat löydetään ja korjataan. Säätöjä ja kiristyksiä tehdään lähes jokaiseen ensihuoltoon tulleeseen pyörään, joten hyvin harva pyörä on täysin valmis tehtaalta tuhansia ajokilometrejä varten. Me teemme ensihuollot tarkasti ja voimmekin sanoa jokaisen pyörän olevan 100% käyttövalmis ja turvallinen huoltomme jälkeen.


Miksi sähköpyörä ei toimi uutena?


Vaikka pyörä on kasattu tehtaalla hyvin, ja pyörä tarkistetaan jälleenmyyjällä ennen luovutusta asiakkaalle, pyörän osat asettuvat paikalleen vasta kuormituksen alla ajossa. Esim. Vaijerit, pinnat, vanteet ja jarrut saattavat elää merkittävästi pyörän käyttöönoton jälkeen, jolloin säädöt ja kiristykset ovat hyvin tärkeitä suorittaa. Ensihuolto pureutuu näihin ja korjaa ne - ja monet muut pyöräsi toiminnot.
Pyörääsi voidaan tehdä ensihuollossa paljonkin säätöjä. Tämä ei tarkoita, että pyöräsi olisi jotenkin huonolaatuinen tai heikko yksilö. Ensihuollossa säätöjä ja korjauksia tehdään jokaiseen malliin ja merkkiin, oli hintahaarukka mikä tahansa. Tietenkin yleisesti ottaen kalliimmat merkit vaativat prosentuaalisesti vähemmän ensihuollon toimenpiteitä, mutta huoltovapaita eivät ole nekään. Suoritamme ensihuollot kaikkiin merkkeihin ja malleihin vankalla ammattitaidolla, myös sinun pyörääsi.

Onko ensihuolto pakollinen?

Ei välttämättä, sillä kaikki jälleenmyyjät eivät tätä edellytä. Jotkut jälleenmyyjät edellyttävät ensihuoltoa mm. takuun jatkumisena normaalisti. Ensihuollon laiminlyöminen voi siis johtaa takuun raukeamiseen. Ensihuollon edellytys ja tärkeyden painottaminen on kuitenkin etu asiakkaalle, sillä pyritään vain pyörän parhaan toimivuuden ja keston saavuttamiseksi. Pitkäikäinen ja hyvin toimiva pyörä on eduksi ajajalle kuin myös pyörän myyneelle liikkeelle.
Me ymmärrämme ensihuollon tärkeyden. Tarjoamme ensihuollot vähintään puoleen hintaan meiltä ostetuille pyörille, usein myös täysin ilmaiseksi.

Teemme ensihuollot kaikkiin pyöriin ostopaikasta riippumatta. Varaa aikasi ajoissa - Varaa huolto