Puhelinajanvaraus arkisin 8.30- 18.00
fi

Nordic Master D

Nordic Master on runkomallista riippumatta varusteltu jarrujen, napojen ja vaihteiston osalta Shimanon komponenteilla, joiden ansiosta pyörän luotettavuus vaikeimpinakin päivinä on maksimoitu. Kunkin pyöräyksilön muokattavuus on huomioitu eri tarpeita sekä vuodenaikoja silmällä pitäen, jotta jokainen voi ajaa itselleen parhaiten sopivalla pyörällä lisävarusteineen.

Soita ja varaa 045 783 25444
Nouda varattu pyörä myymälästä. Maksat vasta noudon yhteydessä. 


3 579,00€ Hinta sisältää kasauksen ja säädöt juuri sinulle

Terässiipi Nordic Master D

Astetta ylellisempää. Nordic Master D:n runkomalli antaa
monipuolisimman mahdollisuuden kiinnittää erilaisia laukkuja runkoon ja sopivuus löytyy 165-200cm pituiselle kuljettajalle.

Runkokoot: 50 cm, 55 cm, 60 cm

Kiinnostuitko?
Lisätiedot, koeajot ja tilaukset info@sdpyorahuolto.fi


Nordic Master on erinomainen sähköpyörä - tässä vain muutama syy:


Moottori – Brosen moottori on harvoja Euroopassa valmistettuja moottoreita (Berlin, Saksa). Hihnavetonsa ansiosta se on myös markkinoiden hiljaisin. Brosen tausta tulee autoteollisuudesta, jossa se on toiminut autojen eri toiminnoissa tarvittavien sähkömoottoreiden toimittajana. Brosella on saatavilla laajasti varaosia pyörän moottorin peruskorjauksia varten, jolloin pyörän elinkaari pystytään varmistamaan mahdollisimman pitkäksi.

Akku – 630 Wh:n akku riittää parhaimmillaan hyvissä olosuhteissa alhaisilla avustuksilla ja kevyillä kuormilla jopa 200 km matkaan. Käytännössä keskitason avustuksilla ja normaalilla kuormilla ajettaessa toimintamatka asettuu noin 100 km kohdalle. Akku on integroitu rungon alaputkeen ja on sieltä helposti irroitettavissa lataukseen. Akun lataus onnistustuu myös ilman sen irroittamista suoraan rungossa sijaitsevasta pistokkeesta.

Näyttö – Brosen Display Allround hallintalaite sisältää tärkeimmät ajotiedot ja vapauttaa ohjaintangon keskiosan vapaaksi, jolloin erilaisille laukuille, telineille tai etukoriadaptereille jää tilaa.

Voimansiirto – Deore takavaihtaja on varustettu lukitusmekanismilla, joka vähentää riskiä ketjun hyppäämiselle pois rattaalta ajettassa maastossa tai röpelöjäällä. Alin vaihde on tavalliseen retkipyörään nähden kevyt (42 hampainen ratas), jonka ansiosta jyrkkien mäkien nouseminen on helpompaa vaikka tien kunto tai mahdollinen peräkärry yrittäisi menoa hidastaa.

Joustohaarukka – Suntour XCM32 ATB 80mm:n joustomatkallaan antaa perinteiseen retkipyörään verrattuna mahdollisuuden ajaa haastavammassakin maastossa. Routavaurioiden ei tarvitse hidastaa matkaa, eikä U-käännöstä tarvitse tehdä aina tien muuttuessa kapeammaksi poluksi.

Runko – Maalin väri ja kiiltoisuusaste valittu parhaan suojan sekä puhtaanapysymisen ehdoilla. Rungot on maalattu ja viimeistelykäsitelty Suomessa. Nordic Master D:n runkomalli yksinkertaisuudessaan tarjoaa mukavuutta kyytiin noustessa sekä pois. Runkokoista sopivuus löytyy aina 155-195cm pituiselle kuljettajalle.

Tavarateline – AVS kiinnitysjärjestelmällä varustellun tarakan ansiosta korit ja muut AVS kiinnitystä tukevat lisävarusteet pysyvät varmasti ajossa tukevasti kiinni ja irtoavat helposti, kun on sen aika.

Valaistus – Suomalaisen Herrmanssin MR8 ajovalossa on tavallista laajempi valokeila sekä valaisevuus myös sivuille. Pimeydessä ajettaessa pyöräilijän näkyvyys sivusuuntaan toteutuu myös renkaiden ulkoreunoissa olevien heijastinnauhojen avulla.

Lokasuojat – Riittävä pituus suojaamaan tiesuolalta ja muulta roiskeelta. Nastarenkaiden asennusmahdollisuus on toteutettu ilman muutoksia lokasuojiin tai muihinkaan pyörän asetuksiin.

Rengas – 27,5″ vanteen ansiosta pyörä kiihtyy nopeasti ja auttaa kaupunkipyöräilijää liikennevirrassa. 60 mm:ä leveän renkaan profiilin ulkokehä vastaa kuitenkin retkipyörissä totuttua 28″ kokoa.

Sileäpintaisen renkaan ansiosta ajaminen sileillä alustoilla kesäaikaan on helposti rullaavaa ja talveksi tilalle on mahdollista asentaa maastorengas nastoilla parhaan pidon aikaansaamiseksi.


Tekniset tiedot:

Moottori 

BROSE Drive T Mag

Moottorin avustustasot 

Eco, Tour, Sport, Boost 

Nimellisteho ja vääntö  

250w, 70 Nm 

Hallintalaite 

BROSE Display Allround 

Akku  

630WH (36V, 17,5Ah) 4A laturilla 

Toimintamatka 

30 - 200km

Kävelyavustin 

Kyllä 

Vaihtaja ja vaihdevipu 

SHIMANO Deore 10-speed (RD-M5120 + SL-4100)

Takaratas  

Shimano Deore CS-M4100 10s 11-42t

Eturatas 

40h, 104 PCD 

Kampisarja  

SAMOX 170mm ISIS-kiinnitys, alumiini

Ketju 

Sunrace 10-s ebike 120 link

Jarrut 

Shimano MT200 hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt  

Shimano center lock 160mm taka, 180mm etu

Polkimet 

Flat pedal 

Avustuksen tunnistin

Tahti-, vääntö- ja nopeustunnistin

Etuvalo  

Herrmans MR8

Satula  

Unisex, memory foam 

Satulatolppa  

31,6mm, alumiini 

Etunapa  

Shimano HB-M3050 QR

Takanapa 

Shimano FH-M3050 QR

Rengas  

60-584

Jousitus  

SR Suntour XCM32 ATB 27,5 80mm QR 

Ohjainkannatin  

31,8mm, säädettävä 0-90 astetta, 90mm pituus

Ohjaustanko  

Trekking 660mm

Kädensijat  

Oxopro OP1 

Tarakka  

Atran Velo Commute 365 (AVS- kiinnitys)

Lokasuojat 

Ruostumaton teräs 

Seisontatuki 

Atran Velo Edge 40mm

Väri  

Teräs

Runko  

Alumiini 

Max. kuorma (ml. pyörä+akku) 

140kg 

Paino (ei akkua) 

23kg 

Takuu  


Luotettava vuoden ympäri

Terässiipi Nordic Master on runkomallista riippumatta varusteltu vaativissa olosuhteissa toimintavarmoilla komponenteilla. Pyöräyksilön muokattavuus on huomioitu eri tarpeita sekä vuodenaikoja silmällä pitäen, jotta jokainen voi ajaa itselleen parhaiten sopivalla pyörällä lisävarusteineen.

Sähkönsä pyörä saa saksalaiselta arvostetulta ja palkitulta Broselta, jonka Drive T Mag moottori tuottaa lähes äänettömän ja ylellisen tasaisen avustuksen. Moottorit valmistetaan Berlinissä, Saksassa.

Kotimainen klassikkopyörä

Suunnittelun pohjana on ollut halu luoda pohjoismaisiin olosuhteisiin täydellisesti soveltuva pyörämallisto. Tässä tehtävässä onnistuakseen Terässiipi on pureutunut syvälle suunnitteluprosessiin ja kyseenalaistanut olemassa olevia ratkaisuja, joita pääsääntöisesti sovelletaan uusien pyörämallien suunnittelussa.

Suunnittelemalla parasta mahdollista pyörää pohjoismaisiin olosuhteisiin, Terässiipi on samalla luomassa mallisarjaa, jossa yhden pyörän käyttöikä voidaan maksimoida. Kestävät komponentit ja luotettavat osatoimittajat luovat edellytykset pyörän peruskorjaamiselle vielä vuosienkin päästä.

Terässiipi - Suomalaista huippuosaamista

"Teemme töitä sen eteen, että Terässiipi tunnetaan tänäkin päivänä laadukkaana, luotettavana ja turvallisena pyörämerkkinä. Kotimaiset pyörämme on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin ja kansamme luonteen laatuun sopiviksi. Terässiipi on yhä kotimaiseen kokoonpanoon sekä osavalmistukseen vahvasti tukeutuva merkki, jonka pyörät on suunniteltu täyttämään suomalaisen arkiliikkumisen tarpeita ympärivuotisessa käytössä. Suunnitteluratkaisut, kestävät komponentit ja luotettavat osatoimittajat luovat edellytykset pyörän peruskorjaamiselle vielä vuosienkin päästä. 2023 kevät tuo mukanaan uuden sähköavusteisten pyörien malliston. Pyörät on suunniteltu ja kokoonpantu Suomessa omissa tiloissa omalla henkilöstöllä." 

terassiipi.fi